Produsele ADSL oferite de Romtelecom s-au bucurat de aprecierea clientilor, compania atingand aproximativ 12.000 clienti ADSL la sfarsitul anului trecut si depasind astfel targetul stabilit, de 10.000 clienti. In acest moment numarul contractelor incheiate pentru ClickNet Express 512, ClickNet Express 1024 si ADSL Express 2048 se ridica la peste 20.000, cu mai mult de 500 contracte semnate zilnic.

Din ianuarie 2006, aria de acoperire pentru serviciile Romtelecom de acces la Internet de mare viteza bazate pe tehnologia ADSL a fost extinsa, acestea fiind acum disponibile la nivel national. Instalarea de noi porturi continua, avand in vedere cererea in crestere pentru Internet de banda larga de la Romtelecom.

Produsul cu pretul cel mai mic, ClickNet 512, nu a fost si cel mai solicitat in ultimele luni: aproximativ 40% dintre clienti au preferat ClickNet 1024, alti 40% optand pentru ADSL Express 2048. Peste 50% dintre clienti au ales sa incheie contracte cu durata de doi ani. Unul dintre avantajele enumerate des de clientii care aleg produsele Romtelecom este soliditatea retelei companiei, care garanteaza calitatea produselor oferite. "Interesul crescand pentru serviciile noastre atesta in final o recunoastere a calitatii acestora si ne rasplateste eforturile de a transforma Romtelecom in furnizorul preferat al romanilor pentru Internet de banda larga.

In acelasi timp, este o dovada ca romanii sunt pregatiti sa consume mai mult Internet si sa treaca la utilizarea unor produse mai sofisticate. Iar pe masura ce numarul clientilor va creste, o alta tendinta va deveni din ce in ce mai vizibila: reducerea preturilor de utilizare a Internetului de buna calitate: nici in Europa, in urma cu cativa ani, Internetul furnizat prin ADSL nu era ieftin", a declarat Pieter Bakker, director executiv comercial Romtelecom.

Pana la data de 28 februarie 2006 toti cei care incheie contracte pentru unul dintre cele trei produse de acces Internet prin ADSL beneficiaza de preturi promotionale, constand intr-un abonament lunar redus cu 25% pe durata initiala a contractului: unul sau doi ani. Cel mai mic abonament lunar se ridica la 22 euro lunar, inclusiv TVA.

In anul 2005 Romtelecom a lansat primele trei produse de acces la Internet de banda larga care folosesc tehnologia ADSL: ADSL Express, destinat companiilor, cu o viteza de descarcare de 2 Mbps; ClickNet Express 1024, destinat persoanelor fizice, care asigura o viteza de descarcare de pina la 1 Mbps si ClickNet Express 512, in cazul caruia viteza de descarcare ajunge la 512 Kbps. Utilizatorii pot testa live "Internetul cu viteza viitorului" de la Romtelecom in magazinele partenerilor companiei: Altex, Best Computers, Best in Diverta, Cosmo, Depozitul de calculatoare, Domo, Flamingo Computers, Media Galaxy, Ultra Pro Computers. Toate informatiile despre produsele ClickNet sunt disponibile pe site-ul www.clicknet.ro, iar cele despre ADSL Express 2048 sunt publicate pe site-ul www.romtelecom.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri