HP a anuntat noi produse si succese ale clientilor sai, care evidentiaza modul in care HP ajuta companiile multinationale de telecomunicatii sa creeze si sa furnizeze o noua generatie de servicii mobile.

Mari operatori de telefonie mobila, printre care Vodacom South Africa si Telefonica Moviles Espaa, au implementat solutii HP pentru a-si imbunatati retelele wireless si pentru a simplifica gestiunea terminalelor mobile. In plus, HP a lansat un nou server blade, bazat pe standardele industriei de telecomunicatii.

Industriile de IT, telecomunicatii si divertisment se orienteaza spre punctele forte ale HP. Prin ofertele sale complexe pentru toate aceste trei zone, HP ajuta operatorii sa beneficieze de tendintele care remodeleaza industria, cum ar fi evolutia spre retele deschise, bazate pe IP, servicii combinate, bogate in continut, precum si dispozitive personale usor de folosit.

Scena este pregatita pentru ca operatorii sa furnizeze serviciile mobile promise, dar ei nu pot face aceste lucruri singuri, spune Sebastiano Tevarotto, vicepresedinte si director general al diviziei Network and Service Provider Business din cadrul HP. Pentru a furniza noua generatie de servicii mobile pe care utilizatorii si le doresc, operatorii trebuie sa-si imbunatateasca platformele, retelele, operatiunile, serviciile si dispozitivele personale. Iar HP si partenerii sai sunt singurii care dispun de mijloacele necesare pentru a-i ajuta la fiecare pas.

Pentru a genera noi venituri si a reduce costurile si riscurile, operatorii de telefonie mobila au inceput sa simplifice totul, de la infrastructura retelei si activitatile operationale, pana la dispozitivele personale folosite de clientii mobili. in acelasi timp, HP detine competentele de baza in patru domenii esentiale, de care au nevoie operatorii de telefonie mobila pentru a-si atinge aceste obiective:

Tehnologia informatiei - HP ofera solutii standardizate, recunoscute pe piata organizatiilor mari, inclusiv platforme de furnizare a serviciilor, implementate pe o arhitectura orientata spre servicii si imbunatatita pentru a raspunde cerintelor specifice ale operatorilor de retele;

Telecomunicatii - HP ofera software, servere, solutii si servicii, in colaborare cu peste 500 de parteneri; in plus, compania are 30 de ani de experienta in domeniul componentelor de baza pentru retele de telecomunicatii, crearii serviciilor, livrarii si gestiunii, precum si in zona sistemelor de suport al operatiunilor si afacerilor (operations/business support systems - OSS/BSS);

Divertisment si media - HP ofera solutii de distruibuire si gestiune a continutului digital, inclusiv IPTV, si dispune de parteneriate solide cu furnizori majori de continut;

Utilizatori finali - HP are o experienta vasta privind compartamentul consumatorilor si detine un portofoliu extins de servicii profesionale, care aduc puterea retelei direct in mainile consumatorilor mobili;
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri