“In cadrul acestora se vor acumula si disemina strategii aplicate cu succes in procesul de crestere a eficientei actului educational prin intermediul IT&C. Pentru demararea proiectelor sunt incurajate parteneriatele regionale, nationale si internationale. Astfel, sunt invitati sa participe toti actorii publici, privati si neguvernamentali cu activitate relevanta in domeniul integrarii IT&C in educatia scolara”, a explicat Socol.

Managerul nu a oferit detalii despre care este investitia necesara pentru deschiderea unui astfel de centru.

Siveco este unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul produselor de educatie electronica, aproximativ 40% din cifra de afaceri a companiei pe 2011 fiind generata de produsele pentru eLearning. Conducerea Siveco estima recent ca in acest an va inregistra venituri de circa 70 milioane de euro, fata de circa 55 de milioane de euro anul trecut.

Citeste si:

Pana acum compania a implementat solutii de educatie in tari de pe trei continente. Cel mai important proiect dezvoltat in Romania este Sistemul Educational Informatizat, care are peste 4 milioane de utilizatori- elevi, profesori, personal administrativ, factori de decizie, specialisti in educatie.

Siveco Romania a fost infiintata in anul 1992 si intre timp a devenit printre cei mai importanti integratori de sisteme IT si dezvoltatori de aplicatii software de pe piata locala. Compania are in prezent peste 1.000 de angajati.