Amazon.com a prezentat miercuri tableta Kindle Fire, si, la jumatate de pret fata de iPad, ar putea deveni cel mai mare concurent in fata concurentului Apple, scrie Chicagotribune.com.
Kindle Fire are un ecran de 7 inci si se va comercializa la 200 $, comparat cu pana la 500$ in cazul iPad-ului Apple, conform executivilor Amazon.com, cel mai mare retailer online din lume.

Device-ul, o versiune mai performanta a modelelor anterioare de Kindle, va rula pe sistemul de operare Google Android.

Printre imbunatatirile aduse fata de variantele anterioare se numara ecran tactil, o versiune customizata a sistemului de operare Google Android, acces la Amazon App Store, posibilitatea de a rula filme si seriale. Printre minusuri se numara lipsa microfonului sau camerei foto.

Tableta va fi disponibila din 15 noiembrie. Kindle Fire este de aproape doua ori mai mica decat Ipad.

Oficialii companiei au anuntat totodata inca trei noi modele Kindle, inclusiv cea mai iefitna, la 79 dolari.Celelalte doua modele includ ecran touch, pretul lor fiind de 100 respectiv 150 dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri