PETITIE: Desecretizati contractul cu Nokia!

Potrivit unui comunicat al Primariei Cluj-Napoca transmis, joi, si semnat de primarul Sorin Apostu, municipalitatea va anunta in perioada urmatoare venirea la Cluj-Napoca "a unor giganti industriali si din domeniul tehnologiei informatiei".

"Regret ca, pentru a face fata crizei, solutia pentru cei de la Nokia este sa inchida prematur fabrica de productie din comuna Jucu - membra a zonei metropolitane Cluj-Napoca. Doresc, insa sa ii asigur pe clujeni cu privire la faptul ca aceasta decizie radicala nu a fost motivata de conditiile create aici pentru companie, ci de dinamica pietei de productie a echipamentelor de telefonie mobila la nivel mondial. Mai mult, faptul ca suntem deschisi pentru a incuraja venirea de noi investitori, romani sau straini la Cluj-Napoca si facem toate eforturile institutionale pe care o administratie publica locala are datoria de a le intreprinde va putea fi evidentiat in urmatoarea perioada, cand, clauzele de confidentialitate care astazi ma impiedica sa dau detalii, vor permite sa anuntam venirea la Cluj-Napoca a unor giganti industriali si din domeniul tehnologiei informatiei", a declarat primarul Sorin Apostu.

Citeste si:

Grupul finlandez Nokia a anuntat joi ca va inchide fabrica de la Jucu, judetul Cluj, in cadrul unui program de eficientizare si reducere a costurilor, iar 2.200 de angajati isi vor pierde locurile de munca