Toata lumea astepta anuntul noului si revolutionarului iPhone 5, Apple a inceput cu discutii lungi despre iOS 5, iCloud si noua serie cu upgrade de iPod-uri. Fara urma de Steve Jobs pe scena, Tim Cook & co. au anuntat un nou telefon, insa nu este tocmai ce ne asteptam cu totii sa fie, scrie Playtech
Dupa cum probabil ati citit si in titlu, noul terminal mobil Apple se numeste iPhone 4S si este exact ceea ce pare: o versiune cu upgrade a deja clasicului iPhone 4.

Acesta ascunde sub capacul de sticla de pe spate un procesor Apple A5, prezent in iPad 2 inca din martie, optiuni de stocare de 16, 32 si 64 GB, antena CDMA si GSM intr-un singur pachet (care atinge viteze de internet de pana la 14.4 Mbps) , plus o camera nou-nouta de 8 megapixeli, cu senzor retroiluminat, care poate capta imagini in miscare in 1080p.

Cea mai importanta functie noua disponibila exclusiv pe iPhone 4S este Siri.

Vedeti in ce consta aceasta noua functie a telefonului lansat de Apple pe site-ul Playtech.


Sursa foto: Apple


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri