Tabletele sunt probabil singurele dispozitive care nu au fost atinse de nebunia 3D… pana acum. LG a decis ca noua lor tableta V-900 sa fie prima care include intr-un fel sau altul aceasta tehnologie. Astfel, aceasta a primit numele de Optimus Pad 3D, insa nimic mai mult, scrie Playtech.
Compania coreana a prezentat aceata tableta ca primul device de acest fel care poate inregistra material video in 3D. Acest lucru inseamna exact ceea ce credeti. Optimus Pad 3D nu include si un display capabil sa afiseze materialul inregistrat in mod stereoscopic.

Care a fost solutia la care LG a apelat? Vechea tehnologie anaglyph. Din moment ce aceasta necesita ochelari, producatorii au fost destul de draguti sa includa in pachetul tabletei Optimus Pad 3D o astfel de pereche de ochelari si s-au gandit chiar si la rezistenta lor, realizandu-i din plastic si nu din carton.

Cititi mai mult despre prima tableta 3D pe site-ul Playtech.

Sursa foto: Playtech
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri