Co-fondatorul Apple, Steve Jobs, a fost inmormantat vineri intr-un cadru restrans si intim, a declarat o sursa apropiata, informeaza Wall Street Journal.
Persoana citata nu a declarat locul unde a avut loc restransa ceremonie, din respect pentru intimitatea familiei.

Steve Jobs a decedat miercuri, la varsta de 56 de ani, dupa o lupta indelungata cu o forma rara de cancer pancreatic. Oficialii Apple au declarat ca nu au planuit nicio ceremonie publica.

Intr-o scrisoare trimisa angajatilor, CEO-ul Apple, Tim Cook, a declarat ca se planuieste celebrarea “vietii extraordinare a lui Steve”, doar pentru angajati.

Prieteni si colegi, manageri din lumea IT, online si politicieni, toti au fost in ultimele uniti in transmiterea de mesaje emotionante la aflarea vestii ca fondatorul Apple, Steve Jobs, a murit la varsta de 56 de ani. Citeste cateva dintre mesajele transmise de Google, Facebook sau fondatorii YouTube.

Reactiile dupa moartea lui Steve Jobs au coplesit Internetul din toate colturile lumii. La 10-15 ani distanta, chiar si copiii nostri vor afla despre el, “omul care a creat iPad-ul” si a perfectionat standardele ce se vor propaga pana in 2025. Ce vor sti copiii nostri despre Steve Jobs?

Biografia oficiala a lui Steve Jobs va iesi pe piata pe data de 24 octombrie, mai repede decat era prevazut initial, din cauza mortii co-fondatorului Apple. Biografia autorizata a lui Steve Jobs este scrisa de Walter Isaacson, fost director general la revista Time. Numarul mare de comenzi de pe Amazon.com fac deja din carte una dintre cele mai bine vandute din toate timpurile. Initial, cartea ar fi trebuit sa iasa pe piata pe data de 21 noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri