AT&T a primit peste 200.000 de comenzi pentru iPhone 4S in numai 12 ore, acesta fiind cel mai reusit debut pentru un produs Apple inregistrat de operatorul american de telecomunicatii, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.
"A fost o cerere extraordinara pentru noul iPhone", a anuntat AT&T care, impreuna cu Verizon Wireless si Sprint Nextel, ofera servicii pentru aceste aparate.

Numarul mare al comenzilor indica existenta unei cereri mari pentru noul model, lansat la 16 luni dupa versiunea precedenta.

Apple a prezentat iPhone 4S la inceputul acestei saptamani. Aparatele vor fi vandute la preturi de 199 dolari, 299 dolari si 399 dolari, in functie de optiuni.

Smartphone-ul va avea noi optiuni de comanda vocala si o camera foto cu rezolutie mai mare.

Noul model va fi primul produs scos la vanzare de Apple dupa moartea, pe 5 octombrie, a cofondatorului companiei, Steve Jobs.

IPhone reprezinta principala sursa de venituri a Apple, reprezentand aproape jumatate din vanzarile companiei.

Pentru prima oara, iPhone va fi disponibil pe piata din Statele Unite prin intermediul celor mai mari trei operatori americani de telecomunicatii.

Verizon si Sprint nu au dezvaluit numarul comenzilor primite.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri