UPC si Samsung Electronics au incheiat un parteneriat prin care combina serviciile de la UPC –Internet Fiber Power 120 Mbps si continut TV - cu televizoarele marca Samsung. Parteneriatul dintre cele doua companii este disponibil in perioada 6-31 octombrie.
Campania se desfasoara in Bucuresti, in toate cele 17 magazine UPC. Clientii care achizitioneaza pachetul Suprem 3D DVR HD de la UPC beneficiaza de 25% discount la produse si accesorii Samsung din gama Smart TV.

“Serviciile digitale si tehnologia evolueaza continuu si schimba felul in care interactionam unii cu ceilalti. Consumatorii cauta experiente noi, integrate, acces facil la continut multimedia personalizat si la informatii. Parteneriatul cu Samsung este unul firesc”, declara Severina Pascu, CEO UPC Romania.

Pachetul Suprem 3D DVR HD de la UPC include TV Digital Maxim (120 de canale, inclusiv HBO, Filmbox si Passion), Internet Fiber Power 120 Mbps si abonamentul Alo Oriunde 100. Clientii care achizitioneaza pachetul Suprem 3D DVR HD vor avea acces la singurul canal 3D din Romania, High TV. Pachetul este disponibil la un pret de 102 lei, TVA inclus, iar clientii primesc, pe langa serviciile listate mai sus, un modem WiFi si un telefon fara fir.

Reducerea de 25% se acorda pentru 7 modele Samsung Smart TV si pentru accesoriile acestora. Cele 7 modele de televizoare Smart TV sunt: UE37D6000TWXXH, UE40D6530WSXXH, UE46D7000LSXXH, PS51D550C1WXBT, UE55D6000TWXXH, UE55D8000YSXXH, PS64D8000FSXXH. Ĩn promotie sunt incluse si urmatoarele produse – player-ul Blu-ray BD-D6500 si sistemele home-cinema HT-D5550 si HT-C9950.

Principalii concurenti ai UPC Romania pe segmentul de Internet si televiziune sunt Romtelecom si RCS&RDS.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri