Noul iPhone 4S, care va ajunge pe rafturile retailerilor vineri, a primit deja multe review-uri pozitive de la jurnalistii ce au avut ocazia sa testeze terminalul mai mult timp, scrie Cnet.com.
Walt Mossberg de la AllThingsD a evaluat iPhone 4S timp de o saptamana si a subliniat ca, in ciuda faptului ca pe exterior arata similar cu predecesorul, “inauntrul sau se afla o inteligenta artificiala pe catre trebuie sa o testezi ca sa crezi ca exista asa ceva”.

Noua facilitate care l-a impresionat in mod special pe Mossberg a fost Siri, noul sistem de control prin voce.

“Sfatul meu este ca utilizatorii de iPhone 4 sa nu se grabeasca sa faca upgrade-ul; pot lua doar noul sistem de operare”, scrie el. “Insa utilizatorii modelelor mai vechi de iPhone-uri, sau cei cu telefoane basic, vor descoperi in iPhone 4S o placere si o valoare adaugata foarte bune”.

1. Tu vei cumpara iPhone 4S?

2. Cat ai fi dispus sa platesti pe iPhone 4S, la liber?




USA Today s-a aratat de asemenea impresionata dar totodata a subliniat ca nu ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru multi consumatori. “Inseamna ca toti utilizatorii de iPhone trebuie sa faca upgrade imediat? Nu”.

“Da, 4S-ul are o camera superioara fata de iPhone 4. Si mai are un asistent artificial inteligent pe nume Siri care poate detecta ce spui telefonului si raspunde in concordanta. De exemplu, spune-i lui Siri ca trebuie sa te trezesti la 7 dimineata si alarma telefonului va intra in functiune automat”.

Cele mai evidente imbunatatiri vor fi vizibile insa incepand de miercuri odata cu posibilitatea terminalelor iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPad 2 precum si ultimelor doua modele de iPod Touch-uri de a face upgrade la cel mai recent sistem de operare.

Cei de la ThisIsMyNext.com au cazut de acord cu review-urile citate anterior.

“Daca esti utilizator al unui model mai vechi de iPhone sau vrei sa treci pe iPhone de pe alt terminal, nu a exista moment mai propice sa o faci. iPhone 4S este un telefon extraordinar de bun. Lipsa LTE, a ecranului mai mare sau a unui nou design ar putea pune pe ganduri pe unii utilizatori, dar aceste lucruri nu vor schimba faptul ca 4S-ul este un terminal foarte bun”.




MG Siegler de la TechCrunch a notat ca aparentele si numele ar putea fi inselatoare.

“Desi seamana cu iPhone 4 atat ca aparenta cat si ca nume, 4S-ul contine specificatii net superioare modelului anterior. Cele mai mari schimbari sunt la nivelul cip-ului – A5 comparat cu A4 la modelul anterior – si o camera mult mai buna. Combina aceste lucruri cu software-ul iOS 5 si ai un model pentru care merita sa faci upgrade”.

Jurnalistii de la Bloomberg s-au aratat indeajuns de impresionati de telefon incat sa sugereze ca s-ar fi putut numi iPhone 5.

“In saptamana in care am avut ocazia sa testez 4S-ul am descoperit atat de multe lucruri noi sub carcasa aparatului incat compania l-ar fi putut numi, fara probleme, iPhone 5, fara ca cineva sa protesteze”.

David Pogue de la The New York Times a spus ca cei dezamagiti de numele terminalului nu vor fi dezamagiti de telefonul in sine.

“Nu conteaza atat numele, cat telefonul. Pot spune ca acesta integreaza o multime de tehnologii inovatoare, unele dintre ele dandu-ti senzatia de magie”.

Ce parere ai de aceste review-uri? Tu o sa cumperi telefonul? De ce (nu)?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri