Inca din timpul facultatii, pasiunea pentru informatica si tehnologie a fondatorului CRIsoft s-a materializat prin infiintarea acestei companii in toamna anului 1991. Curajul de a visa, de a spera si viziunea indrazneata ca la acea vreme in Romania se poate face ceva pe cont propriu, au pus temeliile acestor inceputuri.

20 de ani de existenta este mult si putin totodata. Este mult pentru ca exista dorinta de a demonstra ca tot ceea ce s-a realizat pana acum se poate imbunatati permanent, insa in acelasi timp este putin cand tinta este perfectiunea. CRIsoft este in primul rand IDEE, iar restul suflet, daruire, vointa, seriozitate, competenta, profesionalism.

Din 1994 compania a inceput dezvoltarea de sisteme bazate pe Oracle Server, devenind din anul 1995 partener Oracle. Astfel, CRIsoft a fost prima companie care a folosit in Romania sistemul de proiectare asistata a programelor (CASE) Oracle Designer/2000 si de asemenea este un pionier in privinta introducerii tehnologiilor Web / Intranet / Internet de la Oracle.

CRIsoft, in cei 20 de ani de implementari de succes in diverse domenii de activitate si pe diverse modele de business, a demonstrat ca produsul CRIsoft Organization Server (CROS) este un sistem informatic integrat modular, deschis si flexibil, destinat managementului organizatiei. CROS asigura suportul informatic pentru vanzari si logistica, contabilitate / financiar, urmarirea costurilor si gestionarea bugetelor, urmarirea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, urmarirea si planificarea productiei, resurse umane, marketing, asistarea deciziei, activitati de leasing, gestionarea informatiei in activitatile de service, furnizarea de utilitati publice, gestionarea relatiei cu clientii.

Eficient, dinamic, flexibil, prietenos sunt doar cateva din atributele care descriu sistemul CROS si prin care CRIsoft si-a confirmat valoarea de-a lungul timpului.

Demersurile sustinute ale CRIsoft pentru aplicarea conceptului “calitatea la sursa” si promovarea unor principii de management orientate spre clienti si spre mediul organizatiei, s-au materializat si prin Certificatul ISO 9001:2008 si a Certificatul ISO 14001:2005.

Satisfactia clientului este misiunea oricui din CRIsoft, iar clientii au ales sa lucreze cu aceasta companie ca o recunoastere a celor 20 de ani de creativitate. Echipa CRIsoft este dedicata 100% fiecarui proiect si se pune accent pe construirea unor relatii trainice si adevarate.

Solutiile CRIsoft sunt utilizate de o gama larga de clienti din diferite domenii de activitate precum distributie, productie, utilitati, servicii. Pentru fiecare din aceste domenii exista functionalitati specifice de facturare, identificare prin coduri de bara si exista adaptari specifice din care amintim: interfete cu linii de productie automatizate, centralizari online de date din filiale, interfete cu cititoare de coduri de bara mobile, interfatari cu sisteme IVR.

Acestea sustin activitatea de zi cu zi a celor peste 1500 de utilizatori directi din diverse organizatii ca: ENEL Romania, Grupul Romstal, Grupul Mobexpert, Grupul Farmexim, Grupul Radacini, Grupul Menatwork, Apa Nova Ploiesti (Grupul Veolia Eau Franta), CUP Focsani, Compania Apa Brasov, Apavital Iasi, Unirea Shopping Center, Lemet, Electroalfa dar si multe alte companii care sunt in general lideri pe piata pe care o ocupa.