Playtech.ro va apasa butonul START la data de 17 octombrie 2011, iar participantii isi vor putea inscrie aplicatiile pe www.playtech.ro/smartit pana la data de 10 noiembrie 2011.

Cele mai bune 10 aplicatii vor intra in finala si vor fi prezentate juriului si publicului cu ocazia Mesei rotunde Smart IT, care se va desfasura pe 16 noiembrie, in club Tribute din Bucuresti.

In competitia Smart IT vor fi acceptate aplicatii dezvoltate de echipe de pana la 5 membri. Nu exista limitare privind suportul, orice platforma web & mobile fiind admisa in concurs. Conditia principala pentru intrarea in Smart IT este ca aplicatiile sa nu fi fost facute publice pana la data de 17 octombrie 2011.

Aplicatiile software vor fi analizate in functie de originalitatea ideii, creativitate, modalitate de implementare (design, performanta, experienta in utilizare), utilitate practica, impact potential.

Companii de top jurizeaza si premiaza!

Citeste si:

Smart IT va reuni specialisti din diverse domenii si companii de prestigiu pentru analizarea lucrarilor. Din juriul tehnic vor face parte experti din cadrul Microsoft, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Total Soft, Nokia, iar jurizarea non-tehnica va fi asigurata de talentatii bloggeri Cristi China Birta (Chinezu.eu), Cristi Dorombach (Piticu.ro), Dan Dragomir.

Smart IT reprezinta un complex de provocari adresate tinerilor softisti si onlineri. Competitiei centrale de aplicatii web & mobile i se vor adauga concursuri-surpriza pe diverse teme propuse de companii de renume.

Sponsorii si partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, Total Soft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM) si Tribute.

wall-street.ro este unul dintre partenerii media ai evenimentului.