Epson si Nec Display Solutions au prezentat in premiera pentru Romania echipamentele din gama profesionala adresate managementului de culoare. Nec SpectraView si Epson Stylus Pro 4800, 7400 si 9800áá (17ö, 24ö, 44ö ) sunt produsele prezentate si testate in cadrul evenimentului si au ca principal avantaj acoperirea unei game foarte extinsa de culoare.

á
Epson a crescut cu 20%

Simona Mihai, Contry Manager Epson Romania, a declarat caá Epson a crescut in 2005 cu 20% fata de anul anterior. Pentru acest an o zona de interes pentru noi o constituie imprimantele de format mare unde Epson este lider la nivel mondial. Prin organizarea unor astfel de evenimente intentionam saá aducem alaturi de profesionistii din Romania, tehnologii si companii de varf care pot ajuta la dezvoltarea unui mediu de afeceri competitivö.
á
O piata cu potential important

Michael Bailly , Marketing Operations Manager ľ Export, NEC Display Solutions Europe GmbH a declarat:á ôCredem ca evenimentul de la Bucuresti a adus in atentia tuturor un punct interesant: la ce trebuie sa se astepte industria de printing din Romania si cum trebuie sa se pregateasca pentru a intampina schimbarile ce vor urma aderarii la UE.
á
Beneficiind de costurile reduse cu forta de munca si fiind ea insasi o piata importanta, Romania poate privi deschiderea granitelor sale ca una dintre cele mai importante oportunitati de afaceri din perspectiva contractelor mari ale companiilor multinationale ce vor incepe sa actioneze chiar aici.
á
Pentru a aduce in portofoliul lor contracte care fac diferenta, companiile romanesti din industria printingului si color managementului trebuie sa le ofere clientilor lor siguranta ca in toate materialele ce vor iesi pe piata, culorile lor corporate vor fi reproduse cu o fidelitate de 100% si ca isi pot pastra imaginea unitara.
á
Depinde acum de companiile specializate din Romania sa ivesteasca in tehnologia necesara pentru a le pastra competitive si pentru a pune in valoare imensul potential creativ al profesionistilor pe care i-am intalnit aici. in orice caz cei ce vor implementa primii un proces profesional si eficient de color flow vor fi cu siguranta liderii pietei de profil in anii ce vor urma. Instrumentele necesare (ca spre exemplu monitorul NEC SpectraView) si informatiile cuprinzatoare pentru a realiza acest lucru au fost oferite chiar in timpul evenimentului de la Bucurestiö
á
Avantaje semnificative

Invitat in cadrul evenimentului, reprezentantul Color Solutions, Detlev Pross vede o zona in care companiile din Romania pot avea avantaje semnificative in urma dezvoltarii unei expertize de management a culorii. ôRomania va fi in curand parte a Uniunii Europene cu un avantaj major in costurile de executie. in masura in care va avea loc o specializare, companiile de aici vor concura pentru o piata foarte mareö.
á
MB Distribution, distribuitor al produselor Epson si Flamingo, distribuitor al produselor NEC in Romania, organizatori ai evenimentului, pun la dispozitia companiilor specializate tot suportul necesar pentruá aprofundarea ásolutiilor áprezentate in cadrul seminarului.
á
Imprima ceea ce Vezi, desfasurat vineri 10 februarie, este primul seminar tehnic organizat de cele doua companii in Europa de Est. La eveniment au participat profesionisti din domeniile imprimarii digitale, proofing, CAD si CAM, GIS, materiale POS, fotografie digitala.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri