Pe masura ce anul aderarii la Uniunea Europeana se apropie, tot mai multe companii devin interesate de implementarea unei solutii informatice de gestiune a resurselor care sa le integreze afacerile si sa le optimizeze procesele.

Firmele care aleg sa devina mai competitive si mai puternice in contextul intrarii pe piata unica au la indemana un instrument specific sistemele ERP. Dupa integrare, existenta unui sistem ERP intr-o companie va fi mai mult decat necesara. Deja acest lucru a fost constientizat de multe companii cu activitati de productie de tip industrial, care au ales sa implementeze sistemul Clarvision.
in prima luna din acest an, Clarvision ERP a castigat, in medie, un client pe saptamana, ceea ce este o dovada in plus a gradului de maturitate la care a ajuns sistemul, prezent de mai bine de 2 ani pe piata romaneasca.

Portofoliul Clarvision s-a marit cu inca 5 clienti companiile CILDRO MOBILA Drobeta Turnu-Severin si SEDIROM Alba (industria mobilei), POPA TOOLS Codlea si ADISS Baia-Mare (industria producatoare de utilaje si scule), SOCERAM Bucuresti (industria de materiale de constructii).

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajati si este Microsoft Certified Partner.