Unii dintre cei mai cunoscuti oameni ai industriei IT la nivel mondial s-au reunit duminica la biserica ce tine de Universitatea Stanford pentru a aduce un ultim omagiu lui Steve Jobs, care a decedat de cancer pancreatic pe 5 octombrie, scrie Venturebeat.com.
Cei prezenti si-au luat adio de la Jobs la aceeasi biserica unde i s-au adus ultime omagii si lui David Packard, co-fondator al Hewlett-Packard, in 1996. Ceremonia seamana cu una a inmormantarii unui rege mort si a intampinarii unui nou rege, cu exceptia faptului ca in aceasta situatie nu se prefigureaza o figura proeminenta care sa-i ia locul lui Steve Jobs.

Printre cei prezenti s-au numarat directorul executiv al Google, Laryy Page, Rupert Murdoch, de la News Corp, Al Gore, investitorul Ron Conway, avocatul Larry Sonsini, Bill Campbell, presedinte Intuit, co-fondatorii Adobe, Chuck Geschke si John Warnock, precum si actori sau politicieni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri