Practic, clientii interesati de aceasta oferta trebuie sa sune la 1930 pana la 15 decembrie anul acesta sau pot merge in cel mai apropiat magazin al companiei pentru a verifica daca este eligibil si pentru a solicita migrarea.

Odata cu aceata migrare, clientii vor beneficia de viteze de download de pana la 100 Mbps si vor avea acces la serviciul de televiziune Dolce Interactiv. De asemenea, clientii vor primi gratuit un router wireless compatibil cu noua tehnologie.

Tot din aceasta luna, Romtelecom le ofera gratuit clientilor sai care folosesc servicii Clicknet pe baza tehnologiilor VDSL si fibra optica (FTTB), viteze superioare de upload, de pana la 5 ori mai mari decat in prezent. De aceasta crestere beneficiaza clientii existenti care au abonamentul Clicknet Power pe tehnologie VDSL, precum si cei care au abonamente Play si Power, pe tehnologie de fibra optica (FTTB).

Clientii noi care se aboneaza la unul dintre aceste abonamente si au la dispozitie una dintre tehnologiile mentionate mai sus, beneficiaza, de asemenea, de aceasta viteza de upload.