Irina Socol, Siveco: Sunt pregatita sa dau pozitia de CEO

Sunt pregatita sa cedez pozitia de CEO si sa ma ocup de partea de strategie a companiei, a afirmat Irina Socol, directorul general al Siveco, cel mai mare producator local de software, in cadrul evenimentului ZF Digital ’11.

“Antreprenorii romani sunt perfectionisti, vor sa faca lucrurile mai bine”, a spus Socol despre motivul pentru care intreprinzatorii romani lasa mai greu fraiele companiilor pe care le-au fondat.

Irina Socol este unul dintre cei mai vechi oameni din IT-ul Romanesc, ea fondand compania in 1992, impreuna cu sotul sau, Alexandru Radasanu.

Compania are in prezent peste 1.000 de angajati si anul acesta ar putea ajunge la afaceri de circa 70 de milioane de euro.

Actionarii Siveco Romania sunt compania Siveco Netherlands, cu 42,2% din actiuni, PEF V Information Technolagy (Luxemburg) - 22,5%, Intel Capital (Cayman) Corporation (Insulele Cayman) - 10%, Irina Socol - 10,98%, Alexandru Radasanu - 7,62%, Siveco Romania - 3,75%, Florin Ilia - 2,68%, Daniela Bichir - 0,14% si Aurora Ecaterina Crusti - 0,14%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri