Sistemul de divertisment portabil, PlayStation Vita, va fi disponibil simultan in Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Australia, Asia si America de Nord, incepand cu data 22 februarie fiind disponibil la un pret de 250 euro pentru versiunea Wi-Fi si la 300 euro pentru modelul cu 3G/Wi-Fi.
Sistemul PS Vita are ecran tactil frontal OLED, doua stickuri analog, senzori de miscare si camere duble. In prezent se afla in productie 80 de jocuri printre care LittleBigPlanet, Wipeout 2048,Resistance: Burning Skies,Uncharted Golden Abyss, Assassin’s Creed, FIFA, Call of Duty.

In plus, cu suportul 3G si Wi-Fi, PS Vita va facilita interactiunea si jocul cu alti utilizatori, prin intermediul aplicatiilor PS Vita – near si Party. O varietate de servicii de social networking si comunicare, precum Facebook, Foursquare, Skype si Twitter, vor fi de asemenea disponibile pe PS Vita.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), cu sediul in Londra, este responsabila cu distributia, marketingul si vanzarea consolelor PlayStation, a aplicatiei si a suportului PlayStation Network in aproape 100 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Oceania.

De la lansarea consolei PlayStation in noiembrie 2006, dispozitivul a inregistrat vanzari de 47,9 de milioane de unitati la nivel global.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri