Calin Rangu, fostul director executiv al furnizorului de solutii informatice IIRUC Service, a preluat functia de director executiv al departamentului de dezvoltare, marketing si PR al CIO Council, o asociatie formata din profesionisti ce detin sau au detinut functia de chief information okfficer, directori sau manageri IT.


Din noua pozitie, Calin Rangu se va ocupa de planul de dezvoltare al asociatiei si de implementarea strategiei stabilite de Consiliul director al CIO Council si va reprezenta asociatia in relatiile cu tertii.

"Ne propunem sa actionam mai activ in cadrul comunitatii IT si de afaceri din Romania, prin valorificarea potentialului si expertizei pe care asociatia le detine prin membrii sai", a declarat Yugo Neumorni, presedintele CIO Council.

CIO Council este o asociatie profesionala non-profit infiintata in 2005, avand ca membri peste 60 de profesionisti ce detin sau au detinut functia de chief information officer, directori / manageri IT in organizatii cu o cifra de afaceri cumulata de peste 2 miliarde de euro.

Calin Rangu este unul dintre membrii fondatori ai Asociatiei CIO Council, expert in domeniul guvernantei, managementului si consultantei IT si al tehnologiilor bancare.

De la infiintarea Asociatiei in 2005, a ocupat functia de vicepresedinte.

De-a lungul carierei, Calin Rangu a activat ca director IT in BNR, ca chief information officer (CIO) in Raiffeisen Bank Romania, CEO al IIRUC Service - parte a Raiffesien Informatik Austria, unde a actionat si ca vicepresedinte dezvoltare business CEE.

In prezent este director proiecte si coordonator IT in Institutul Bancar Roman si Managing Partner al E-Sourcing Know-How&Servicii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri