In general, 3 din patru romani care cumpara de pe internet sunt reticenti sa plateasca cu cardul, a declarat Antonio Eram, directorul general al Netopia Siste, companie specializata in domeniul comunicarii prin sms si microplatile cu telefonul mobil.

Astfel, compania a incheiat un parteneriat intre serviciul de plati mobile mobilPay si ZebraPay pentru romanii care isi doresc sa plateasca in numerar pentru achizitiile efectuate pe internet.

Pentru a putea efectua plata in numerar, clientul initiaza o comanda online, selecteaza optiunea de achitare prin “Automatele de plata ZebraPay”, primeste un cod cu care se duce la terminal, tasteaza codul si plateste in numerar. Dupa efectuarea platii, tranzactia online va fi confirmata.

mobilPay ofera aceasta metoda de plata pentru peste 1.500 de clienti pentru care proceseaza plati, inclusiv majoritatea site-urilor de reduceri. Reteaua terminalelor de plata ZebraPay numara peste 300 de terminale amplasatein toata tara.Terminalele de plata ZebraPay pot fi gasite in locatii din retele precum Billa, Cora, Diverta, Galeria Real, Kaufland, Metro Cash&Carry, benzinariile Rompetrol, dar si in spitale sau universitati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Clever: Platile cu cardul, 40% pe ridesharing. Cat e ponderea pe taxi?