Abonatii companiei primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzactie cu cardul si cate opt puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiti, la cumparaturile obisnuite: in supermarketuri si hypermarketuri, benzinarii, magazine de imbracaminte si incaltaminte, restaurante, baruri, cinematografe si la orice achizitie a produselor si serviciilor Vodafone.

Totodata, beneficiaza de acces gratuit in 17 muzee din tara, printre care Castelul Peles, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul National de Istorie al Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei.

„Parteneriatul reprezinta un pas important in incurajarea utilizarii cardurilor pe piata romaneasca”, a spus Inaki Berroeta, presedinte si director general al Vodafone Romania.

Citeste si:

Clientii Vodafone vor primi mai multe puncte de loialitate, datorita diversificarii modalitatilor de acumulare a punctelor, care acum includ: utilizarea noului card Citi Vodafone Plus, achizitionarea unui accesoriu din magazinele Vodafone si online si folosirea simultana a mai multor servicii Vodafone: voce mobila/fixa, date mobile.

Clientii pot folosi punctele pentru achizitia de telefoane, accesorii, Internet pe mobil, minute in retea/nationale, internationale, convorbiri cu numere favorite, SMS-uri.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala cu 8,93 milioane de clienti la 30 iunie anul acesta.