In septembrie, Orange avea un numar total de clienti de 10,18 milioane de clienti, compania revenind pe crestere dupa doua trimestre de scadere. In iunie anul acesta, operatorul avea 10,11 milioane de utilizatori, in timp ce in septembrie anul trecut inregistra 10,39 milioane de clienti.

Orange a inregistrat intre iulie si septembrie venituri de 241 milioane de euro, fata de 235 de milioane de euro intre aprilie si iunie anul acesta. In trimestrul al treilea din 2010, compania de telecomunicatii a raportat venituri de 246 milioane de euro.

Astfe, in primele noua luni ale acestui an, Orange a avut o cifra de afaceri de 698 de milioane de euro, comparativ cu anul trecut 730 de milioane de euro anul trecut.

Citeste si:

Vom cauta noi oportunitati de crestere organica prin servicii accesibile si de inalta calitate, continuand in acelasi timp sa investim substantial in retea”, a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania.

Pe de alta parte, in trimestrul al treilea din acest an, mvenitul mediu per utilizator (ARPU) a fost de 6,83 de euro pe luna, asemanator cu ARPU inregistrat cu cel din aprilie-iunie anul acesta. Din aceasta suma, serviciile mobile au insemnat circa 16,1%.

In trimestrul al treilea din 2010, compania a avut un ARPU de 6,91 euro pe luna.