Motorola va plati angajatilor salarii compensatorii de peste 30 mil. $

Producatorul de telefoane mobile Motorola Mobility, care a fost achizitionat de gigantul Google, va plati 27 milioane dolari salarii compensatorii celor peste 800 angajati care urmeaza sa fie disponibilizati in urma tranzactiei si alte 4 milioane dolari pentru inchiderea fabricilor care urmeaza sa intre in posesia Google, scrie BusinessWeek.

Pe 27 octombrie, Motorola Mobility a anuntat rezultatele financiare care au depasit estimarile analistilor, inregistrand o crestere a vanzarilor de 11% la 3,28 miliarde dolari.

Google a cumparat Motorola Mobility pentru a avea acces la brevetele telefoanelor mobile si pentru a intra pe piata produselor hardware.

Larry Page, CEO-ul Google a declarat ca gigantul american va folosi peste 17.000 brevete ale Motorola Mobilty pentru a proteja sistemul de operare Android in lupta cu dezvoltatorii de software mobil ai Apple si Microsoft.

[ Afla pentru ce suma a fost achizitionata compania Motorola de catre Google si care sunt planurile extinderii gigantului american in zona hardware ]


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri