Domo Retail, al doilea lant de IT, electronice si electrocasnice de pe piata locala, a deschis un nou magazin de 1.200 de metri patrati in centrul comercial Maritimo Shopping Center din orasul Constanta. Investitia pentru amenajarea acestui magazin a fost de aproximativ 250.000 euro, fara stocuri.

In primele trei zile de la deschidere magazinul a inregistrat un trafic de aproape 12.000 de persoane si vanzari de 115.000 euro.

’’Noua deschidere din Constanta face parte din planul de extindere al companiei pentru anul 2011. In procesul de optimizare si imbunatatire calitativa a retelei de magazine, in aceasta luna am deschis doua magazine de suprafata mare la Oradea si la Constanta. Pana la sfarsitul acestui an vom mai deschide inca cinci noi magazine, la Bucuresti, Craiova, Botosani, Pitesti si Sibiu”, declara Lorand Szarvadi, directorul general al Domo.

Domo Retail este al doilea lant specializat in electrocasnice, electronice, IT si telecom, cu afaceri de 178 milioane de euro anul trecut. Compania detine o retea nationala formata din 126 magazine si are peste 1.550 angajati.

Piata de electronice, electrocasnice si IT este estimata anul acesta la circa 1-1,1 miliarde de euro, iar liderul pietei de profil este Altex Romania, companie care anul trecut a avut afaceri de circa 192 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Coronavirus: Vor fi probleme cu stocurile dacă restricțiile se vor înăspri?
Setari Cookie-uri