Telefonul functioneaza pe sistemul de operare BlackBerry7, are inclus suportul pentru GPS si Wi-Fi, dar si o camera foto de 5MP cu blit si functie de
inregistrare video.

„Suntem increzatori ca noul model se va bucura de un succes similar cu cel al versiunilor anterioare din aceasta gama, care au reprezentat cea mai mare parte a vanzarilor pentru acest brand, atat in randul clientilor business, cat si in randul clientilor persoane fizice,” a declarat Razvan Sturza, mobile data proposition manager in cadrul Orange Romania.

" Noul smartphone ofera performante mai rapide, browsing imbunatatit si mai multe optiuni multimedia", a declarat Leigh Jenkinson, director de vanzari pentru Research In Motion in Romania.

Citeste si:

Pana la 31 decembrie, clientii care au un smartphone BlackBerry isi pot descarca gratuit aplicatii in valoare de 100 dolari prin intermediul AppWorld.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala cu 698 de milioane de euro in primele noua luni ale acestui an. Compania avea la finalul lui septembrie 10,18 milioane de clienti.