HP a lansat cel mai nou model din gama de handheld-uri HP iPAQ, un dispozitiv inteligent, prevazut cu capacitatea de a primi email-uri wireless prin noua functie de push email dezvoltata de Microsoft(1,2).
in plus, HP iPAQ hw6900 Mobile Messenger le ofera clientilor tot ce au nevoie pentru a-si continua afacerile sau a-si mentine acelasi stil de viata chiar si atunci cand se afla in miscare, beneficiind de functia de telefon mobil,(3) acces la hotspot-uri wireless Wi-Fi, retele de date, servicii (1,2) si continut digital, precum si de o securitate imbunatatita.
Aplicatiile Messaging si Security Feature Pack din sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 5.0 le permit utilizatorilor de dispozitive HP iPAQ hw6900 sa primeasca automat email-uri, informatii de calendar, task-uri sau contacte, fara sa se mai confrunte cu cheltuielile suplimentare pe care le implica utilizarea unui client de email intermediar.

Cu noul dispozitiv puternic HP iPAQ Mobile Messenger, specialistii foarte ocupati nu trebuie sa-si mai faca griji privind modul de conectare atunci cand nu sunt la birou, spune Ted Clark, prim vicepresedinte si director general al diviziei Mobile Computing din cadrul HP. Prin accesul wireless la email, prin functia de voce si acces rapid la date, clientii nostri pot deveni mai productivi si mai mobili, folosind un numar mai mic de dispozitive.

Ultra-subtire, hw6900 este primul handheld cu patru frecvente radio incorporate, astfel incat clientii se pot conecta din mai multe regiuni geografice ale lumii. Sunt incluse tehnologiile GSM/GPRS/EDGE in banda cvadrupla, Wi-Fi, GPS(4) si Bluetooth wireless(1,2,3). Tehnologia Bluetooth ofera in plus conectivitate wireless cu alte dispozitive Bluetooth, cum ar fi castile, imprimantele si seturile hands-free pentru automobile.

in plus, prin intermediului software-ului Skype pentru Windows Mobile 5.0, HP iPAQ hw6900 le permite clientilor sa-si utilizeze conexiunile Internet de mare viteza(1) pentru a beneficia de servicii VoIP, cum sunt, de exemplu, apelurile vocale.

Securitate in miscare

Pe langa functia de push email, sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 5.0 ofera o aplicatie Outlook Mobile imbunatatita si o protectie sporita a dispozitivului si a datelor, fara ca firmele sa mai fie nevoite sa implementeze alte servere sau aplicatii intermediare. Administratorii IT pot sa gestioneze si sa consolideze politicile IT de la distanta, prin aer, avand posibilitatea de a sterge de la distanta datele de pe un dispozitiv HP iPAQ, in cazul in care acesta a fost pierdut sau furat.

Windows Mobile 5.0 se integreaza direct cu Microsoft Exchange Server si Small Business Server pentru a oferi o solutie de mesagerie eficienta din punct de vedere al costurilor, atat pentru firmele mici cat si pentru companiile mari. Sistemul de operare a fost de asemenea imbunatatit cu o facilitate de stocare permanenta, pentru a preveni pierderea datelor - chiar daca bateria este scoasa sau descarcata, dar si pentru sincronizarea mai simpla a filmelor, muzicii sau fotografiilor.

iPAQ hw6900 combina software-ul puternic Windows Mobile cu inovatiile HP pentru a le oferi profesionistilor din mediul de afaceri un dispozitiv multifunctional extrem de atractiv, spune Suzan DelBene, vicepresedinte al diviziei Mobile and Embedded Devices din cadrul Microsoft Corp. Combinatia intre tehnologia Direct Push si aplicatia Microsoft Outlook Mobile inclusa in Windows Mobile le ofera utilizatorilor acces instantaneu la toate informatiile de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea cu succes, atunci cand nu sunt la birou.

Functii multiple pentru afaceri dar si pentru divertisment

Printre facilitatile suplimentare integrate in dispozitivulHP iPAQ hw6900 se afla o tastatura pentru crearea rapida si simpla a mesajelor si a email-urilor, precum si o camera HP Photosmart de 1,3 megapixeli, disponibila doar pentru anumite modele, pentru preluarea si partajarea wireless a fotografiilor si a filmelor (1) .

Sunt incluse, in mod standard, un receptor GPS integrat si aplicatii pentru navigare. Clientii din Statele Unite au la dispozitie aplicatia Microsoft Pocket Streets 2006, pre-instalata pe dispozitiv, precum si un CD care contine o versiune de proba, gratuita pe o perioada de 60 de zile, a aplicatiei HP iPAQ Navigation Software and Maps, care ofera instructiuni vocale de navigare, pas cu pas. in Europa, dispozitivul este livrat standard cu software-ul TomTom Navigator 5, clientii avand posibilitatea sa descarce gratuit harta unui singur oras, la alegere, in timp ce alte harti pot fi achizitionate separat (4).

Disponibilitate

Potrivit estimarilor, dispozitivele HP iPAQ hw6900 vor fi disponibile in regiunile Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu si Africa in cursul acestei primaveri, iar in America de Nord in cursul acestei veri. Preturile si operatorii de retele de telecomunicatii vor varia in functie de regiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri