Cei care isi doresc sa foloseasca gratuit serviciile cand intra la metrou, trebuie sa isi seteze pe telefon acces la internet APN "net" sau APN "wap". Pe de alta parte, consumul de internet incepe sa fie tarifat odata cu iesirea din statia de metrou.

Oferta este valabila pana la 31 decembrie anul acesta, iar Orange ofera la metrou viteze de download de pana la 21,6 Mbps.

Campania a fost lansatala cateva saptamani dupa ce RCS&RDS, cel mai mare operator de internet fix si internet, a anuntat ca utilizatorii se pot conecta gratuit timp de o ora pe zi in reteaua nationala de internet Wi-Fi a companiei. De asemenea, oficialii operatorului afirmau atunci ca va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G pana la finalul lui octombrie 85% dintre statiile de metrou din Bucuresti, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie va oferi acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil)

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu 10,18 milioane de clienti si venituri de 698 milioane de euro in primele noua luni ale anului.