BenQ, lider in productia de dispozitive digitale lifestyle, anunta disponibilitatea proiectorului digital micro-portabil CP120, cel mai mic proiector wireless cu luminozitatea cea mai ridicata.Ideal pentru afaceri mici si profesionisti mobili, CP120 cantareste doar 1.3 kg si ofera conectare flexibila wireless cu specificatii pentru cele mai cunoscute implementari ale standardului wireless IEEE802.11 ( 802.11a/b/g).
CP120 furnizeaza un set solid de caracteristici printre care rezolutie nativa XGA, o stralucire de 1500 ANSI lumeni si o rata de contrast de 2000:1.in plus, CP120 este caracterizat de tehnologia proprietara BenQ Golden Ratio Color Wheel care furnizeaza o reproducere de inalta fidelitate a culorii.

Folosind Golden Ratio Color Wheel, CP120 produce tonuri mai naturale prin saturatia mai buna a culorilor rosu si albastru decat RGB standard, fara a sacrifica culoarea verde.Aceasta caracteristica aduce o imagine bogata in culori vii la formatele video, in special DVD, televiziunea de inalta definitie si sport.


CP120 este caracterizat de o noua tehnologie pentru proiectoare: sRGB (Standard Red Green Blue).Definit de Microsoft si HP, sRGB creeaza potrivire de culoare intre aplicatii si dispozitivele hardware, ca monitoare, scanere, imprimante si camere digitale, care asigura faptul ca ceea ce vad utilizatorii pe ecranul computerului va fi identic cu ceea ce vor obtine de la proiector.Spre deosebire de alte proiectoare, sRGB asigura faptul ca utilizatorii nu obtin o culoare verzuie chiar daca si-au pregatit prezentarea cu un fundal galben.Vor obtine culori vii chiar daca fac o prezentare sau vad un film.

CP120 este caracterizat printr-o functie de parolare in scopul cresterii securitatii si are un timp de racire de 30 secunde.Cei care calatoresc beneficiaza de capacul lentilei care nu aluneca, picior elastic de ajustare si suport pentru fixare pe trepied, care fac proiectorul sa fie nu numai usor de folosit ci si usor de transportat.

Proiectorul este compatibil cu mai multe configuratii de sistem video de intrare/iesire, incluzand NTSC, PAL, SECAM, EDTV si HDTV (1080i, 720p, 576p, 576i, 480p si RGBHV). Mai mult, o parte din tehnologia optica din spatele CP120 a fost dezvoltata de liderul in dezvoltare Carl Zeiss Optical System Design.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri