Incepand de vineri, noul iPhone 4S este disponibil utilizatorilor Vodafone prin precomanda, in toata reteaua magazinelor Vodafone si ale partenerilor, precum si online, conform companiei. Vezi planul tarifar.
Noul iPhone 4S, cel mai performant terminal din gama iPhone, este disponibil de la 0 euro pentru versiunea de 16 GB, 149 de euro pentru versiunea de 32 GB si 249 de euro pentru versiunea de 64 GB. Utilizatorii Vodafone Romania care fac o precomanda pentru iPhone 4S vor beneficia de o reducere de 10% la planul tarifar iPhone 39, precum si de livrare gratuita a terminalului (livrarea se va face dupa data oficiala de lansare, 11 noiembrie 2011).

“iPhone 4S va fi disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor nostri, la preturi ce pornesc de la 0 Euro, alaturi de o gama extinsa de planuri tarifare si de pachete, ce includ optiunea modem pentru iPhone, disponibila gratuit”, a declarat Iñaki Berroeta, presedinte si CEO Vodafone Romania.

iPhone 4S este disponibil si cu noile planuri tarifare Mega. Terminalul iPhone 4S 16GB poate fi achizitionat cu preturi incepand de la 0 Euro, pentru abonamentul Mega 80.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri