Biografia lui Steve Jobs semnata de Walter Isaacson a intrat in topul celor mai bine vandute carti in prima saptamana de la lansare, volumul comercializandu-se intr-un numar de 379.000 de bucati, conform Nielsen BookScan, scrie LATimes.com.
Cartea „Steve Jobs” a fost lansata pe 24 octombrie de la publisherul Simon & Schuster si s-a vandut de trei ori mai bine decat urmatorul best seller, The Litigators a lui John Grisham.

Intr-o singura saptamana, cartea biografica a intrat in top 20 cele mai bine vandute carti ale anului. Volumul costa intre 14 si 23 de dolari, in functie de format.

A trecut un an de cand o carte nu a mai fost atat de bine vanduta. Atat autobiografia fostului presedinte SUA George W. Bush, „Decision Points” cat si cartea „Diary of a Wimpy Kid: The Ugly Truth” a lui Jeff Kiney s-au vandut in peste 400.000 de copii in prima saptamana de la lansare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri