Veniturile totale ale Vodafone Romania s-au ridicat la 410,7 milioane euro in primele 6 luni ale anului fiscal, incheiate la 30 septembrie 2011. Veniturile totale au crescut cu 3%, in trimestrul incheiat la 30 septembrie 2011, fata de trimestrul anterior, conform companiei.
In aceeasi perioada a anului precedent, compania genera venituri de 425,7 mil. euro deci, de la an la an, compania a inregistrat o scadere a veniturilor de circa 3%.

In perioada aprilie - septembrie 2011, Vodafone Romania a adaugat un numar de 1, 367 de milioane de clienti noi, continuand in acelasi timp sa deconecteze utilizatorii inactivi ai Cartelei Vodafone, ajungand astfel la un numar total de de 8,596,375 de clienti, la sfarsitul perioadei.

La finalul lunii septembrie 2010, compania avea 9,83 milioane clienti.

„Am continuat sa deconectam utilizatorii inactivi ai serviciilor prepay, fiind consecventi strategiei noastre, de a ne asigura ca avem o baza de clienti activa, si in niciun caz supradimensionata. Suntem bucurosi sa vedem semne pozitive in performanta noastra, cum ar fi cresterea cu 3% a veniturilor, de la un trimestru la altul, precum si o crestere accelerata a veniturilor din Internet pe mobil, de 164%, in ultimul an”, explica Iñaki Berroeta, presedinte si CEO Vodafone Romania.

In ultimele 6 luni, ARPU (Venitul Mediu pe Utilizator) a atins 7 euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 1,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Clientii serviciilor pe baza de abonament au reprezentat 40%, iar cei ai Cartelei Vodafone, 60%, la data de 30 septembrie 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri