Catalin Gavrilescu a fost numit in pozitia de director de operatiuni (Operations Manager) in cadrul Xerox Developing Markets Operations (DMO), incepand cu luna noiembrie 2011.
Gavrilescu, care a ocupat anterior pozitia de GDO Operations Manager Xerox Romania, va fi inlocuit de Bogdan Toma, care pana acum a avut functia de GDO Associate Operations Manager.

Catalin Gavrilescu s-a alaturat echipei Xerox in 2002, ca DocuCare Specialist. De atunci, el a detinut mai multe functii importante in companie, ajungand in 2008 Operations Manager al Xerox Romania si Republica Moldova. In aceasta calitate, a avut printre responsabilitati cresterea venitului si a profitului si optimizarea costurilor de furnizare a produselor.

Catalin Gavrilescu a implementat si a dezvoltat Global Service Delivery Model (GSDM), un model de distributie globala a serviciilor, pana la nivelul 4 de maturitate (Quantitatively Managed), a obtinut certificarea ISO 20000 pentru Managementul Serviciilor , una dintre cele mai importante in domeniu si a dezvoltat un nou model de urmarire a nivelului de multumire al clientilor.

In noua sa pozitie, Catalin Gavrilescu va fi responsabil de implementarea si coordonarea contractelor regionale strategice si de gestionarea modului de livrare a serviciilor catre clientii finali. De asemenea, va fi responsabil de dezvoltarea unor initiative cheie privind furnizarea de servicii la nivel regional si verificarea eficientei acestora. El va raporta catre Head of Presales, Implementation and Operations DMO si va avea biroul in sediul Xerox Romania.

Noul director de operatiuni al Xerox a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Eletrotehnica, in anul 2000 si a participat la numeroase cursuri profesionale, organizate de Xerox in tara si in strainatate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri