Am cumparat telefonul in special pentru Siri!”, spune una dintre primele cumparatoare ale lui. „Am apucat sa il testez si i-am pus o multime de intrebari, m-am amuzat mult, e super!”

Angajatii micului magazin Vodafone din Plaza, Drumul Taberei, nu au apucat sa stea o secunda in seara lansarii terminalului. Inaki Berroeta, CEO-ul Vodafone, a oferit wall-street.ro cateva minute pentru a spune ca nu a mai vazut niciodata magazinul atat de plin. „Imi place! Arata bine!”. El a spus ca iPhone 4S a primit „cateva sute de precomenzi”, nedorind sa spuna daca mai aproape de 1.000 sau mai aproape de 100.

Cert este ca noul iPhone, disponibil la Vodafone, Orange si Cosmote, pare sa starneasca interes destul de mare si in randul romanilor, desi, cum era de asteptat, mai putin ca peste hotare. Noul iPhone 4S, cel mai performant terminal din gama iPhone, este disponibil de la 0 euro pentru versiunea de 16 GB, 149 de euro pentru versiunea de 32 GB si 249 de euro pentru versiunea de 64 GB.

Printre invitati s-a numarat si CEO-ul Plaza Romania, care a schimbat impresii si zambete cu Inaki Berroeta. Pentru a mentine ridicat interesul, doar in seara lansarii iPhone 4S, vizitatorii Plaza au beneficiat de vouchere de 50 de lei la achizitii de peste 100 de lei. Totodata, magazinul Vodafone a ramas deschis „pana la ultimul client”.

Citeste si:

Vezi pe pagina de Facebook a Wall-Street.ro VIDEO EXCLUSIV!

Terminalul iPhone 4S poate fi achizitionat si de la concurentii filialei britanice, Orange Romania si Cosmote.

Esti interesat(a) sa cumperi terminalul? De la ce operator l-ai achizitiona? Comenteaza mai jos.

1. De la ce operator telecom ai alege sa iti cumperi iPhone 4S?