Vodafone Romania are un nou Chief Commercial Officer pentru divizia de business, incepand cu aceasta luna. Noul director commercial al Enteprise Business Unit este Andres Vicente, conform companiei.

Andres Vicente a preluat acest rol dupa ce Gabriela Matei, director enterprise business unit, a intrat intr-o perioada extinsa de concediu, din motive personale.

Andres a venit in Romania din pozitia de Director de Vanzari, in Vodafone Spania si este in echipa Vodafone Spania inca din 1995, cu exceptia unei perioade de 3 ani, intre 2001-2004, cand s-a alaturat unei firme de consultanta strategica. Cu o experienta cross-functionala bogata, Andres a lucrat in departamentul de Tehnologie, dar si in zona de Strategie, iar apoi in echipa Enterprise, unde a avut mai multe roluri, printre care Head of Sales Operations, Head of Sales for the Southern Region Spain si Head of Marketing, inainte de a fi promovat in pozitia sa actuala, in octombrie 2009.

Andres Vicente, 41 de ani, este licentiat in Drept la Universidad Autónoma Madrid si are un MBA International de la EOI (School of Industrial Organisation) si Manchester Business School.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri