Romtelecom, al doilea operator de televiziune si internet de pe piata locala, ofera pentru clientii persoane fizice servicii de televiziune, internet si telefonie fixa si plus router Wi-Fi gratuit la preturi intre 59 si 77 de lei, cu TVA.
Oferta este valabila pana la 31 ianuarie anul viitor si include servicii de internet cu viteze de pana la 100 Mbps, televiziune prin tehnologie IPTV care include pana la 120 canale TV sau televiziune prin satelit (Dolce) care are pana la 98 de canale TV, precum si abonamente de voce de baza.

„Cand am conceput aceste pachete am avut in vedere clientii care isi doresc cea mai mare viteza la internet si cauta divertisment de calitate prin serviciile de televiziune” a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie si comercial pe segmentul rezidential in cadrul Romtelecom.

De asemenea, pachetele includ echipamente oferite in custodie pentru serviciile de voce si internet (un telefon fara fir Siemens si un router Wi-Fi). Echipamentele pentru serviciul de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,74 euro (cu TVA).



Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala si al doilea furnizor de televiziune si internet. Compania avea la finalul lui septembrie 2,5 milioane de clienti de telefonie fixa, in jur de 1,2 milioane de abonati de televiziune si 1,1 milioane de abonati de internet.

Operatorul a avut venituri de 492,5 milioane de euro in primele noua luni ale anului.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri