Bitdefender, cel mai mare producator romanesc de software de securitate informatica si unul dintre cei mai mari din lume, a lansat doar in Romania solutia Bitdefender Antivirus Free Edition pentru utilizatorii care isi doresc un software de securitate gratuit.

Softul va functiona complet autonom, fara sa aiba nevoie de confirmari, luand de unul singur deciziile potrivite pentru securitatea calculatorului.

„Utilizatorul nu va simti niciodata prezenta antivirusului, iar activitatile sale curente pe computer nu vor fi stanjenite in nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor functiona perfect, fara intreruperi cauzate de solutia de securitate”, afirma Alexandru Balan, manager de produs senior la Bitdefender.

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows si este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limba romana.

Bitdefender a fost lansat in 2001 de sotii Florin si Mariuca Talpes, iar acum este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de securitate IT, produsele companiei fiind folosite de peste 400 de milioane de utilizatori din toata lumea.

In afara de Romania, compania mai are birouri in SUA (Florida si California), Spania, Marea Britanie si Germania si un centru de servicii in Chile.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romanescu, Veeam: 50% dintre angajati vin din recomandari interne