Gala premiilor eCommerce, sau GPEC, se desfasoara astazi cu incepere de la ora 13:00, printre invitati numarandu-se antreprenori precum Marius Ghenea, Doina Costache de la Google Romania sau consultantul Liviu Taloi. wall-street.ro va transmite LIVE conferinta.
La gala din acest an s-au inscris peste 60 de start-up-uri care ravnesc la unul dintre premiile puse in joc. Trei categorii principale de premii rasplatesc eforturile tuturor actorilor implicati in piata romaneasca de comert electronic - premiile magazinelor, in functie de votul juriului, premiile bancilor, in baza statisticilor RomCard si premiile proprietare GPeC - Academia de eCommerce.

Puteti urmari pe wall-street.ro live streamingul de la eveniment, cu sprijinul LTV.ro. Transmisia online este realizata cu ajutorul a opt camere de luat vederi, cinci setup-uri de transmisie si in efort sunt angrenati 15 persoane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri