Online Business School, scoala deshisa pe internet pentru mici intreprinzatori si managerii de IMM-uri si din Romania, si-a inceput cursurile, dar are portile deschise pentru orice persoana care doreste sa se inscrie si corespunde criteriilor de selectie.Asadar, in cadrul Online Business School nu exista o data limita la care pot fi incepute cursurile pentru ca fiecare „student” in parte isi stabileste ritmul de invatare si numarul de cursuri la care se inscrie, in functie de timpul pe care il are la dispozitie si de interesul pentru anumite zone profesionale pe care doreste sa si le perfectioneze.

La aceast moment pe www.bizschool.ro sunt disponibile in principal cursuri de management si leadership in limba engleza, care abordeaza, mai precis, subiecte precum motivarea si imbunatatirea performantelor angajatilor, dar si cursuri de utilizare a calculatorului. Iar catalogul va fi permanent imbunatatit.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect, dar si despre oportunitatile pe care le ofera acesta pentru dezvoltarea abilitatilor lor antreprenoriale si profesionale, persoanele interesate sunt invitate sa participe si la o serie de seminarii. Acestea vor avea loc pe 29 noiembrie la Iasi, Hotel Traian, incepand cu ora 15:30, respectiv 7 decembrie la Bucuresti, la Hotel Marriott, de la 15:30.

Punctul central al acestor evenimente va fi seminarul cu titlul „Drumul spre excelenta” sustinut de Dimitris Lolis, Managing Director, in cadrul OTEAcademy si se va concentra asupra metodelor practice de sistematizare a proceselor de luare a deciziilor si de implementare a acestora, fiind aplicabil in egala masura managerilor de marketing, vanzari, din zona tehnica sau oricare alta arie, indiferent de nivelul ierarhic. Mai multe detalii despre calendarul seminariilor si despre etapele proiectului sunt disponibile pe website-ul dedicat proiectului - www.bizschool.ro.

Proiectul Online Business School isi propune sa indrume cateva mii de manageri si lideri de afaceri din IMM-urile din Romania. Dupa ce vor participa la sesiunile de instruire, acestia vor obtine cunostinte semnificative pentru a-si imbunatati abilitatile si performantele personale care ii vor ajuta sa sustina dezvoltarea companiilor lor, inclusiv pe noi piete.

Proiectul a fost lansat de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions si OTEAcademy.

Online Business School este un proiect desfasurat cu finantare prin proiectul Uniunii Europene „Imbunatatirea competitivitatii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil-(ICIMM)”. Mai multe detalii cu privire la implementarea proiectului, precum si inscrieri la seminarii si cursuri se pot face pe www.bizschool.ro.


Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

Persoana de contact:
Roxana Mihul – responsabil de PR
Romtelecom
roxana.mihul@romtelecom.ro

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri