Integrarea tehnologiilor Windows Media in terminalele mobile Motorola asigura utilizatorilor o experienta completa si redefineste muzica pe telefonul mobil
Motorola si Microsoft si-au consolidat parteneriatul, anuntand o colaborare in scopul integrarii tehnologiilor Microsoft Windows Media pe diverse terminale Motorola. Astfel, utilizatorii vor avea acces nelimitat la cea mai variata selectie de muzica online din lume.

Terminalele mobile Motorola vor constitui suport fizic pentru solutiile Windows Media Digital Rights Management(DRM), Windows Media Audio(WMA), varianta imbunatatita Windows Media Audio Pro codec si Media Transfer Protocol(MTP). Aceste tehnologii vor oferi consumatorilor flexibilitate maxima atat la achizitionarea, cat si la redarea melodiilor lor digitale preferate.

Terminalele Motorola vor permite utilizatorilor conectarea fara limite prin intermediul portului USB 2.0 la calculatoarele lor personale cu Windows. Gazduind solutia MTP, Windows Media Player recunoaste automat terminalele Motorola si faciliteaza accesul rapid si sincronizarea calculatorului cu telefonul mobil pentru descarcarea melodiilor. Utilizand tehnologia Windows Media, muzica descarcata contra cost sau prin abonament poate fi transferata si redata pe terminalele Motorola.

Pentru a permite sincronizarea terminalelor Motorola si a computerelor personale ale consumatorilor, Motorola si Microsoft ofera utilizatorilor variate optiuni pentru achizitionarea de muzica digitala prin intermediul operatorilor de retea 3G. incorporand codecul WMAPro, terminalele Motorola vor oferi operatorilor posibilitatea de descarcare eficienta a muzicii in retea 3G. Consumatorii vor putea accesa rapid si usor muzica de calitate in timpul miscarii.

Relatia noastra cu Microsoft are in vedere transformarea comunicatiilor mobile astfel incat sa permita consumatorilor mobilitate nelimitata si, printre altele, sa isi descarce muzica preferata oriunde si oricand doresc, a declarat Richard Chin, corporate vice president Global Product Marketing Motorola. in baza relatiiler existente, aceasta noua colaborare aduce un plus de valoare experientei muzicale pe telefonul mobil si extinde accesul la oferta de muzica atat operatorilor, cat si consumatorilor.

Rezultatul combinarii terminalelor mobile Motorola cu tehnologiile Windows Media va da un nou sens experientei muzicale pe telefonul mobil, a spus Amir Majidimehr, corporate vice president Windows Digital Media la Microsoft. Noile terminale Motorola dotate cu tehnologiile Windows Media Player vor oferi consumatorilor si operatorilor din toata lumea cea mai larga varietate de muzica de calitate.

Terminalele Motorola au inceput sa fie dotate cu tehnologiile Microsoft inca din anul 2005. in plus, in a doua jumatate a anului 2006, compania americana planuieste sa imbunatateasca experienta muzicala pe diverse terminale mobile care se vor comercializa pe plan mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri