PayPoint, principalul operator de plati cash si online din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, a anuntat ca a realizat in Romania in primul semestru al anului cresterea cu 69% a numarului de tranzactii comparat cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 8 milioane.
PayPoint Romania si-a completat portofoliul de clienti cu sase noi contracte din domeniile utilitati si telecom.

Totodata, s-a inceput activarea serviciului transfer de bani Western Union in reteaua comerciantilor PayPoint, urmand extinderea progresiva a disponibilitatii sale, conform companiei.

PayPoint plc a raportat un volum de 292 milioane tranzactii procesate la nivelul grupului in decursul celor sase luni, in crestere cu 9% fata de cele raportate in aceeasi perioada a anului precedent. Valoarea totala a tranzactiilor a depasit nivelul de 5.5 miliarde lire sterline, in crestere cu 16%. La nivelul intregului grup au fost anuntate venituri nete de 41.9 milioane lire sterline, in crestere cu 8% fata de cele raportate pentru prima jumatate a anului anterior si un profit inainte de impozitare de 15.8. milioane lire sterline, in crestere cu 9%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri