Romanii au luat cu asalt magazinele online ce au anuntat reduceri substantiale cu ocazia Black Friday, insa majoritatea retailerilor au probleme cu serverele. EvoMag.ro, PCGarage.ro, Koyos.ro dar si liderul de piata, eMag.ro, au la orele diminetii probleme majore de incarcare.
Reducerile, acolo unde s-a putut intra, variaza intre 10% si 80%. Multe dintre stocurile de pe eMag s-au epuizat deja – laptop-uri cu procesor i5 la 2.000 de lei, Nokia E5 la 500 lei (reducere 34%), camera web la 20 de lei (reducere 55%) sau consola Xbox 360 + Kinect la 1.000 de lei (reducere 33%), toate acestea si altele au fost luate cu asalt de romani inca de la primele ore ale diminetii.

EvoMag.ro pune la bataie monitoare cu reduceri de 50% (monitor LCD BenQ la 23,6 inci cu 550 lei), imprimanta HP laser la pretul de 199 lei sau tableta Samsung Galaxy Tab 7 inci la 1.000 lei (reducere de 40%).

Flanco a rezolvat problema serverelor intr-un alt mod - in prezent, la ora 10:40, site-ul companiei afiseaza doar un anunt scurt: "BlackFriday, trei zile nebune pline de reduceri. Te asteptam in reteaua noastra de magazine". Practic, site-ul companiei a fost intrerupt complet, cei interesati de reduceri fiind obligati sa viziteze magazinele fizice ale lantului de retail.

Vezi aici ce magazine online au anuntat reduceri de BlackFriday.

Ai reusit sa intri pe site-urile mai sus mentionate? Ce probleme ai intampinat? Comenteaza mai jos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri