Campania Black Friday: eMag a vandut de 8 MIL. EURO intr-o singura zi

Magazinele eMag au importat pentru prima oara in Romania moda ”Black Friday”, ultima vineri din noiembrie care aduce „cele mai mari reduceri din an” in magazinele de retail. Vanzarile s-au ridicat la 8 mil. euro intr-o singura zi de cumparaturi.

eMag a inregistrat vineri, 25 noiembrie, 1,1 milioane de vizitatori. Cele 90.000 de produse comandate au avut o valoare de 8 mil. euro, potrivit blogului eMag.

”Este probabil cel mai interesant fenomen de cumparaturi petrecut vreodata in Romania. Viralizarea online a informatiilor despre promotii s-a petrecut la o scara greu de imaginat si fara nici un precendent. Informatiile noastre din piata indica trafic si vanzari de cateva ori mai mari decat intr-o zi obisnuita la toate magazinele online romanesti din toate segmentele de piata, indiferent daca si-au anuntat sau nu participarea la Black Friday”, precizeaza Radu Apostolescu, vicepresedinte eMag.

Black Friday este un eveniment major in pietele dezvoltate. Produsele si brandurile promovate in aceasta zi vor fi vedetele intregului sezon, acest prilej fiind folosit de producatori pentru a lansa in piata viitoarele bestselleruri ale sezonului.

eMag si Flanco fac parte, alaturi de Asesoft Distribution, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Cititi cu ce reduceri vin greii din IT&C


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri