Samsung are planuri mari pentru viitor, concurentul Apple urmand sa integreze tehnologie flexibila de panel-uri pentru display pentru urmatoarele generatii de tablete. Rezultatul va semana, probabil, cu tableta prezentata in clipul de mai jos.

Conceptul arata o tableta 3D transparenta care se poate indoi si capabila sa traduca simultan ce spun persoanele dimprejur. Displayul este capabil sa reproduca holograme si, per total, clipul pare desprins dintr-un film SF insa, scrie Tablet-news.com, tehnologia actuala permite construirea unei asemenea tablete. Compania asiatica a prezentat in cadrul mai multor conferinte panelurile flexibile insa, in prezent, nicio solutie nu este indeajuns de ieftina pentru a se adresa mass market-ului.

Desi screen-urile transparente nu mai sunt atat de uimitoare, un panel care sa se indoaie si sa isi schimbe marimea ar fi cu adevarat impresionant, mai ales daca este 3D. O alta problema in construirea unei astfel de tehnologii ar fi integrarea acumulatorilor intr-un astfel de device – cum s-ar putea face? O posibila solutie ar fi materiale organice si incarcare solara.

Ce parere aveti de tehnologie? Considerati ca va fi posibila, in urmatorii ani? Cat ati fi dispus sa platiti pentru o astfel de tableta? Comentati mai jos.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tablete ieftine pe care sa le cumperi fara sa pierzi din calitate
Setari Cookie-uri