Vodafone Romania, al doilea jucator pe piata locala de telefonie mobila, lanseaza in exclusivitate din 12 decembrie, Galaxy Nexus, primul smartphone din lume care functioneaza cu Ice Cream Sandwich (Android 4.0), cea mai recenta versiune a platformei Android. Preturile incep de la 169 de euro (cu TVA) si pot ajunge pana la 399 de euro, in functie de abonament.
In ziua lansarii, 12 decembrie, utilizatorii vor putea achizitiona noul Galaxy Nexus la un pret mai mic cu 70 de euro (TVA inclus) pentru orice abonament smartphone incheiat pe o durata de doi ani, atat in magazinele Vodafone, cat si online.

Dispozitivul are un ecran de de 4,65 inch HD Super AMOLED, o rezolutie de 720p (1280 x 720 pixeli) si un procesor dual-core de 1.2GHz. Telefonul beneficiaza de o interfata actualizata, multi-tasking imbunatatit, un nou sistem de notificari, hotspot Wi-Fi.

De asemenea, are capacitati NFC (near field communication), adica telefonul se transformă intr-un card care permite utilizatorilor sa faca cumparaturi sau sa foloseasca telefonul ca pe un bilet de calatorie. In premiera pentru sistemul de operare Android, navigatia tactila, controlata prin software, inlocuieste tastele fizice.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri