Panasonic, unul dintre cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din lume, va lansa in martie 2012 primul sau model de smartphone pentru piata europeana. Conducerea companiei vrea ca anul viitor sa vanda 1,5 milioane de smartphone-uri la nivel european.

Smartphone-ul vine cu sistemul de operare Android Gingerbread 2.3, iar principalele caracteristici ale modelului sunt un design ultra-subtire, in forma de D, rezistenta la apa si praf si ecranul QHD de 4,3 inch (10,9 cm).

Compania intentioneaza sa isi extinda gama si sa vanda 1,5 milioane de unitati in Europa in urmatorul an fiscal, care incepe la 1 aprilie 2012.

De asemenea, in anul fiscal 2016, compania vizeaza vanzari de noua milioane de smarphone-uri in Europa, Asia, China si Statele Unite ale Americii. Conducerea companiei vrea ca in acelasi an sa vanda sase milioane de telefoane in Japonia, dintre care cinci milioane sunt smartphone-uri.

Panasonic Corporation este unul dintre cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice la nivel global. Cu sediul la Osaka, Japonia, compania a inregistrat vanzari nete de 79 miliarde de euro in anul fiscal care s-a incheiat la 31 Martie 2011.

Sursa galerie foto:Panasonic


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Toyota închide temporar cinci fabrici din Japonia
Setari Cookie-uri