Siguranta datelor personale este de analizat. Oricum, mare filozofie nu incape, nu este nevoie sa fiti prea tehnici pentru a NU va lasa pacaliti. E bine doar sa fiti atenti la cateva lucruri logice, ne atrag atentia jurnalistii playtech.ro

In primul si in primul rand, nimeni, pe nici un site, nu va va oferi un MacBook sau un iPhone 4 gratuit, indiferent de cate ori va inscrieti sau la cate persoane trimiteti mai departe acel link!!! Aceasta este o certitudine si nu provine din vreo frustrare proprie ca nu am castigat nimic.

Ganditi-va putin logic, marja de profit pentru promovarea online este foarte mica, ceva de genul 1 procent sau chiar mai mica, iar aceste tipuri de mesaje se bazeaza pe un numar foarte mare de… naivi. Ofertele suna cam asa: “Inscrie-te si vei primi un laptop gratuit”. Asadar, pentru a primi un laptop in valoare rotunda de, sa zicem, 1.000 euro, castigul pe care trebuie sa il aduci tu este de 100.000 euro. Imposibil doar prin redirectionarea unui link, chiar si catre 1000 de persoane – cate din acestea credeti ca vor raspunde, 30-40?

Ce urmaresc de fapt aceste site-uri sunt datele personale si, in principal, cele bancare.

Foto: notebooks.com

Alte sfaturi ale playtech.ro pentru evitarea acestor neplaceri puteti citi aici.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri