Un tribunal din Germania a respins joi, intr-o decizie preliminara, acuzatiile Apple potrivit carora o tableta PC a Samsung ar arata ca o versiune a iPad, chiar si dupa ce a fost modificata in urma reclamatiei companiei americane, transmite Reuters, preluat de Mediafax.
Apple este implicata la nivel mondial in numeroase procese cu producatori de aparate smartphone si tablete PC, pe care ii acuza ca nu respecta drepturile de proprietate intelectuala.
Producatorul iPhone si iPad se judeca cu Samsung in 30 de procese, care au loc in 10 tari din intreaga lume.

"Potrivit judecatii curtii, acuzatul (Samsung n.r.) s-a indepartat suficient de modelul original, protejat de lege", a declarat judecatoarea Johanna Brueckner-Hofmann.

Ea a precizat ca o decizie definitiva in acest caz va fi luata de curte in februarie.

Justitia germana a dat initial dreptate Apple, astfel incat Samsung a reproiectat tableta Galaxy Tab 10.1, numai pentru piata germana, si a numit-o Galaxy Tab 10.1 N.

Apple a contestat si aceasta noua versiune, cerand ca grupul sud-coreean sa nu aiba dreptul sa comercializeze produsul pe piata din Germania, cea mai mare din Europa.

Pe de alta parte, Samsung a facut noi reclamatii impotriva Apple in Germania, intr-un proces separat legat de standardele tehnologice din telecomunicatii.


Foto: zedomax.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri