Solutia de mesagerie electronica AXIGEN, este disponibila, incepand de astazi, si pe sistemul de operare FreeBSD.

Compania face astfel inca un pas in directia portarii serverului de e-mail AXIGEN pe noi sisteme de operare, beneficiind de avantajul pe care i-l confera arhitectura multiplatforma. Aceasta caracteristica permite o dezvoltare rapida a AXIGEN astfel incat acesta sa functioneze pe multiple sisteme de operare si procesoare.

Inca de cand am inceput sa dezvoltam AXIGEN am avut ca obiectiv sa urmam aceeasi strategie ca si atunci cand am lucrat la RAV Antivirus. Arhitectura multiplatforma ne ofera un avantaj competitiv si este in acelasi timp o caracteristica de nelipsit de la un software cu ambitii internationale, afirma Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

Continuand aceasta strategie de dezvoltare a produsului, Gecad Technologies anunta ca urmatoarea versiune a mail serverului AXIGEN va opera pe sistemele de operare Linux, FreeBSD cat si pe MacOS. Mai tarziu in cursul acestui an, AXIGEN va functiona si pe Windows, echipa de programatori de la Gecad Technologies lucrand deja la acest proiect.

Planurile de viitor ale AXIGEN sunt ambitioase dar in acelasi timp justificate de rezultatele inregistrate pana in prezent. AXIGEN se comercializeaza in intreaga lume prin intermediul a 9 parteneri din mai multe tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Mexic si Romania. in acest moment, AXIGEN gestioneaza traficul de e-mail pentru mai mult de 200.000 de casute postale in intreaga lume.
in 2006, compania isi propune sa ajunga la peste 30 de parteneriate incheiate la nivel international si spera ca, la sfarsitul anului, AXIGEN va gestiona traficul de e-mail din peste 1 milion de conturi.

AXIGEN Mail Server a fost lansat pe piata in ultimul trimestru al anului trecut, atat in Romania cat si international, in cadrul evenimentului LinuxWorld ce s-a desfasurat la Londra. Pe 15 februarie, Gecad Technologies a participat la evenimentul omonim din Romania, unde a prezentat comunitatii de Linux locale ultimele noutati legate de singura solutie de mesagerie electronica pe care o companie autohtona o dezvolta. AXIGEN a confirmat astfel interesul deosebit pe care il are fata de piata romaneasca si a reiterat sprijinul pe care compania este dispusa sa-l ofere in sustinerea comunitatii IT locale. Realizarea unui schimb de idei si informatii cu mediul IT local reprezinta un beneficiu foarte important pentru echipa AXIGEN.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri