Windows Phone Marketplace a depasit 50.000 de aplicatii, conform unui raport. Desi 50.000 reprezinta doar o zecime din ceea ce detine iOS App Store si doar o fractiune din cepe peste 400.000 de aplicatii de pe Android Market, trecerea de 50.000 de aplicatii a Microsoft a fost realizata intr-un timp destul de rapid, scrie eWeek.com.
Sistemului de operare Windows Phone i-au trebuit 14 luni pentru a atinge 50.000 de aplicatii in timp ce sistemului Android i-au trebuit 19 luni pentru a atinge aceeasi cantitate de aplicatii. Sistemului de operare Apple i-au trebuit 12 luni, conform unui raport AAWP.

Aceeasi companie subliniaza ca, zilnic, sunt adaugate in medie 265 de aplicatii in Windows Phone Marketplace.

“Aplicatia cu numarul 50.000 a fost atinsa mai repede decat estimasem initial dar, mai important decat acest lucru, este rata de crestere importanta”, conform companiei.

Cresterea numarului de aplicatii este pusa pe seama extinderii terminalelor cu sistemul de operare Windows pe mai multe piete din lume.

58% din aplicatiile din Windows Phone Marketplace sunt gratuite, 14% sunt platite cu posibilitatea de a trage free trial-uri in timp ce 29% sunt exclusiv platite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri